tirsdag 15. mai 2007

Velkommen til å se foto av norske kirker

Denne bloggen er opprettet for å presentere foto av kirker i Norge. Målgruppen for bloggen er slektsforskere som ønsker å bruke bilder av sine forfedres kirker i forbindelse med sitt slektsforskerarbeid.

Fotografiene er sortert i album fylkesvis.

De fotografer som har fotografier her, har godkjent at bildene blir brukt, vederlagsfritt, til ikke kommersielle formål. Om bilder ønskes bruk til kommersielt formål, ta kontakt med fotografen eller redaktøren av siden.

Det vil også lages endel lenker til Internettsider hvor det finnes kirkebilder. De som ønsker å bruke noen av bildene som en finner under disse lenkene, må kontakte vedkommende fotograf.

Oppgi alltid fotografens navn ved bruk av bildene.

Endel bilder er lastet ned fra Wikipedia. Her er det viktig å være oppmerksom på deres regler for å bruke bildene. I kommentarfeltet til hvert bilde fra Wikipedia, er det opplyst hvilken lisens som gjelder for bildet. Se forskjellige lisenser som blir brukt:

1 kommentar:

Unknown sa...

I listen over fylkene langsmed venstre side, er det en feil. Ved å velge Aust-Agder, får man opp kirkene i Oslo. Det er ikke mulig å få se kirkene i Aust-Agder.